Despre noi

Am inceput activitatea alaturi de miri ce au avut incredere in noi si nu i-am dezamagit, ba chiar acele frumoase nunti au fost ca o carte de vizita pentru noi.

Îmbinand experienţa cu entuziasmul, venim în sprijinul vostru cu o gamă largă de servicii , pentru a vă oferi o nuntă perfectă. Fiecare cuplu are povestea sa unică ce trebuie să se regăsească în toate aspectele nunţii, prin urmare vom fi încântaţi să vă cunoaştem, să discutăm despre ideile voastre şi să facem împreună un plan care sa vă îndeplinească dorinţele si cerintele.

Noi putem ca in ziua nuntii dvs., cu experienta si profesionalism sa filmam si sa fotografiem momentul unic al casatoriei, imagini cu miscare dinamica, montaj ritmic, detalii sugestive si poze de exceptie. Oficierea religioasa, promisiunile facute in fata altarului, muzica de la petrecere, rasetele invitatilor speech-urile, glumele, muzica sunt tot atatea momente care raman peste ani.

Inregistrarile pot fi postate atat in format Full HD (Blu-ray) cat si in format DVD, singurul care asigura o calitate exceptionala a imaginii si a sunetului, un format, care asigura o rezistenta de aproximativ 100 ani a filmului si a fotografiilor. Vrem sa va redam prin intermediul inregistrarii video si a fotografiilor (sau albumelor digitale) atmosfera din ziua nuntii.

Important este sa va doriti sa le aveti, realizate la standarde europene, pentru dvs. si familie!